x

Søren Andersen udgiver solodebut

Søren Andersen udgiver solodebut

Gennem de sidste 10 år har Søren Andersen spillet sammen med blandt andre Glenn Hughes, Marco Mendoza, Mike Tramp og Dave Mustaine fra Megadeth. Men nu er guitaristen klar til at gå ud på egen hånd med albummmet "Constant Replay" som er på gaden til juni.

Inspirationskilderne til det nye album tæller blandt andre Jimi Hendrix, The Black Crowes, Fu Manchu, Deep Purple og The Beatles, og selvom Søren Andersen hylder den klassiske rockmusik, han har lyttet til hjemme på drengeværelset i Fredericia, er han ikke bleg for at erkende sin kærlighed til popmusik.

"Det at lave mit eget album har været en tanke, siden jeg var helt ung. Det er så forløsende, at det endelig er blevet en realitet, og jeg er så glad for resultatet. For første gang har jeg skabt et album uden forventninger fra andre end mig selv, uden at lefle for nogen og uden indblanding fra andres side. "Constant Replay" er et tydeligt snapshot af mig som sangskriver, guitarist og sanger pt, og det har fra starten været missionen. Et musikalsk billede af mig".

Sådan siger Søren Andersen i en pressemeddelelse om sin nye plade, der for følgende ord med på vejen af vennen og kollegaen Tim Christensen:

"Søren hilser på alle sine inspirationskilder, og han gør det med løftet hat".

Albummet er produceret og mixet med hjælp fra musikere med tilknytning til Rasmus Seebach, Clemens og Mads Langer i Medley Studios, som Søren Andersen er medejer af. Desuden har han skrevet musik og tekst til numrene sammen med folk som Marcus Winther John og James Thomas.

"Constant Replay" udkommer i Danmark og resten af Europa mandag den 13. juni på Target Records. 

Se mere om tilblivelsen af albummet på Søren Andersens officielle youtube-kanal.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA