x

Tim Christensen sælger ud af sit grej

Tim Christensen sælger ud af sit grej

Kunne man tænke sig at blive den stolte ejer af Tim Christensens Fender Stratocaster fra 1963, hans Fender Bassman-forstærker fra 1965 eller Tim C's akustiske Gibson Hummingbird-guitar fra 1974? Så bør man troppe op hos musikkæden 4Sound, Åbenrå 1-3, i København lørdag 30. april.

Den danske rockmusiker har nemlig besluttet sig for at sælge ud af sit grej, og 4Sound har fået lov at stå for salget, som i alt indebærer otte guitarer, en forstærker og et styresystem med forskellige guitarpedaler hørende til.

Over for kæden pointerer Tim Christensen, at udsalget ikke handler om at tjene penge – og at grejet ikke vil koste ekstra, blot fordi det har tilhørt ham. Årsagen er derimod, at den garvede singer/songwriter efter eget udsagn har for meget udstyr liggende, som ikke bliver brugt i det omfang, det fortjener.

Tim Christensens grej vil blive sat til salg i den københavnske 4Sound-butik 30. april fra klokken 12.00 til 13.00, og er der flere kunder til samme ting, trækkes der lod blandt de interesserede købere for at "undgå spidse albuer og dårlig stemning", som forretningen formulerer det.

Læs, hvad Tim Christensen siger om det forskellige udstyr her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA