x

Outkast agenda 2005

Outkast agenda 2005

Outkast har med dobbelt-albummet ”Speakerboxxx/The Love Below” for alvor etableret sig på populærmusikkens skrå brædder. Og den lange række af priser og nomineringer til alverdens prisuddelingsfester i 2004 er blot en manifestation af dette faktum.

Som vi tidligere har skrevet om her på gaffa.dk, så har Outkast hele to album på agendaen i 2005. Og en spillefilm bliver det også til. ”The Hard 10” er titlen på det ene album, der enten skal udgives til foråret eller efteråret. Det hele kommer an på udgivelsesdatoen for den film, som Outkast også står bag. Filmen, der bærer titlen ”My Life in Idlewild”, er lavet i samarbejde med instruktøren Bryan Barber, der også står bag videoerne til både "Hey Ya!" og "Roses". Både Big Boi og Andre 3000 er at finde på rollelisten.

”My Life in Idlewild” foregår i sydstaterne under spiritusforbudet i 1930’erne, og Outkast står også bag musikken til filmen. Premieredatoen på filmen afgør hvornår såvel ”The Hard 10” som soundtracket til ”My Life in Idlewild” kommer på gaden.

Ifølge Pitchforkmedia.com kan Outkast-duoen, der på deres dobbeltalbum nærmest var adskilt på hver sit album, dog med sikkerhed bekræfte, at de har arbejdet sammen på begge de to kommende udgivelser.

Outkast


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA