x

The Strokes er tilbage i studiet

The Strokes er tilbage i studiet

Der gik fem år mellem album nummer tre og nummer fire med The Strokes, men med lidt held skal vi ikke vente helt så længe på album nummer fem. Bandets medlemmer er nemlig netop gået i studiet, og det er kun få uger efter udgivelsen af "Angles".

Allerede inden udgivelsen af "Angles" udtalte flere af bandets medlemmer i interviews, at indspilningerne var gået så godt, at de gerne ville igang med at indspille album nummer fem i en fart. Der var masser af musik at tage fat i, og guitarist Nick Valensi sagde endda til websiden Shortlist, at han gerne så at de udsendte endnu et album inden året er omme.

Nu kunne noget tyde på, at der er noget om snakken, da bassist Nikolai Fraiture på sin twitter-side har meddelt, at The Strokes er gået i studiet igen. Han skriver, at han glæder sig vildt til at komme i studiet for at arbejde på nye ideer, og dermed er første spadestik til et nyt album altså taget.

The Strokes har omkring en måned til at arbejde på de nye sange, da de 1. maj sætter gang i en verdensturné, der bringer dem forbi Roskilde Festival og kører helt til slutningen af august. Men kommer der ikke flere koncerter til, så har de nogle måneder til at gøre deres femte album klar til en udgivelse i 2011.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA