x

Black Country Communion klar med toer

Black Country Communion klar med toer

Tidligere på ugen kunne man opleve guitaristen Joe Bonamassa i Randers og også i studiet hos Go' Morgen Danmark på TV2. Til juli vender han tilbage, men til den tid bliver det sammen med det albumaktuelle band Black Country Communion.

Glenn Hughes, Derek Sherinian, Jason Bonham og Joe Bonamassa fandt sammen i Black Country Communion i 2010 og udsendte hurtigt et debutalbum til flotte anmeldelser. Blandt andet skrev GAFFAs Henrik Friis følgende i en anmeldelse, hvor han særligt fremhævede frntmand Glenn Hughes:

"Hans rocksang er fremragende – hele tiden på kanten af det krukkede, men altid intens. Sikke et register. Og så har han et stærkt modspil i gruppens mr. Nice Guy, Joe Bonamassa, som her tydeligvis nyder at blive beskidt og hårdrocket - mens Jason Bonham bare ligger Fandens tungt og godt".

De fire musikere arbejder tydeligvis hurtigt for de er allerede klar med en efterfølger, der har fået titlen "2". Pladen udgives herhjemme 13. juni, hvilket er en måned inden man vil kunne opleve bandet live i København.

Bandet spiller nemlig deres første danske koncert i KB Hallen 12. juli, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA