x

Anvil til Copenhell

Anvil til Copenhell

Hvis man går bare en lille smule op i musik, så bør man sætte sig ned og se filmen "Anvil! The Story Of Anvil", der fortæller historien om det 33 år gamle canadiske metalband Anvil. Derefter kan man jo så passende tage turen til Copenhell, hvor bandet kan opleves til sommer.

Filmen fangede bandet på et tidspunkt, hvor karrieren var på sit laveste punkt, men den efterfølgende interesse for filmen samt de mange interviews med kendte metalnavne, der roser bandets tidlige plader, har været med til at genoplive bandets karriere. Men selvom bandet i en lang periode ikke har været verdensstjerner, så er de aldrig stoppet med at indspille og give koncerter, og når de til maj udsender "Juggernaut Of Justice", så er det album nummer fjorten fra gruppen.

Udover Anvil præsenterer Copenhell også det progressive canadiske navn Protest The Hero, der i sidste måned udsendte deres tredje album "Scurrilous". Dermed er plakaten stort set klar til årets festival. Der er lige nu 16 navne på plads, og dermed mangler der kun et enkelt navn.

Ifølge arrangørerne er der tale om "et enkelt større navn", der altså endnu ikke er klart til offentliggørelse.

Samtlige sytten navne kan opleves på Refshaleøen i dagene 17.-18. juni, og billetter til festivalen kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA