x

Suspekt spøger på nettet

Suspekt spøger på nettet

Et nyt videoklip er begyndt at dukke op på diverse danske forums og musiksider, og der kan ikke være nogen tvivl om at det stammer fra Suspekt. Klippet, der varer lidt over et minut, viser en flok afklædte, maskerede kvinder, der bliver holdt i lænker af noget der ligner katolske præster med grisemasker. Videoen slutter med en række rim fra, hvad der utvivlsomt lyder som rapperen Orgi-E.

Meget anden forklaring er der ikke, men man kan ikke undgå at spekulere i, hvorvidt der er nyt på vej fra Tabu-lejren. Suspekt-fans med en god hukommelse vil måske kunne huske at noget lignende skete i 2007, før "Prima Nocte" blev varslet. Dengang dukkede der en tilsvarende video op på nettet, hvor man kunne se en lænket kvinde i et mørkt rum med toner fra Bai-D i baggrunden.

Så med henblik på 2007 kunne det altså tyde på at der er ved at blive brygget nyt hos Tabu Recz. Om det er en single eller et helt album kan selvfølgelig være svært at sige, og i skrivende stund har det ikke været muligt at få en kommentar fra Suspekt selv.

Se klippet her: http://gaffa.dk/tv/clip/722


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA