x

Jeg var jomfru, til jeg var 23

Jeg var jomfru, til jeg var 23

I afdelingen for de mere poppede og tabloid-agtige ”nyheder” kommer denne halvsaftige sag; Mariah Carey – hvis kunstneriske berettigelse man vel kan diskutere – fortæller i denne måneds udgave af det amerikanske kvindelivsstilsmagasin Elle, om sit (tilsyneladende) ret begivenhedsløse sexliv.

Den yppigtformede sangerinde kan nemlig afsløre, at hun var jomfru langt op i tyverne, 23 år skulle hun blive – før hendes (da) nyligt ægteviede husbond, Tommy Mottola, (daværende chef for Sony Music) tog hendes mødom. Parret blev senere skilt – naturligvis under meget stor mediebevågenhed. Sangerinden har været kærester med musikeren Luis Miguel igennem det sidste års tid. Hendes afsluttende kommentar om sit sexliv, er nok en våd klud i ansigtet på mangt en kåd ungersvend: ”Jeg hader tanken om at være intim med nogen, og så siger jeg ikke mere om dén sag …”

Men hvis Mariah Carey altså har levet et ærbart – næsten gammeldags kedeligt (sex)liv, så har hendes søster, Alison Carey, gjort det stik modsatte. Alison udgav nemlig sidste år en bog med lidt mere spændende afsløringer og påstande; Mariah and Me. I bogen påstår søsteren således, at hun i starten af Mariah’s karriere arbejdede som luder for at betale for Mariahs underhold. Søster Alison hævder endvidere i bogen, at HUN betalte for dét tøj Mariah havde på, da hun havde sin første date med Tommy Mottola. Uha-dada …

Den smukke Carey hovedrolle-debuterer snart i Glitter (genialt oversat fra All That Glitters), hvor hun spiller over for Max Beesley. Lidt som i virkelighedens verden, spiller Mariah hér en ung sangerinde, som drømmer om at klare den bigtime i musikverdenen, og får hjælp til det af en DJ – som altså spilles af Beesley. Mariah havde tidligere en birolle i den søde komedie The Bachelor, med Chris O’Donnell i hovedrollen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA