Nyhed

Tivoli er klar med programmet for Pantone

My Name is Legion og Belle Ville er nogle af de navne, man kan opleve til Tivolis nye elektroniske tiltag

Da Tivoli i Påsken slog dørene op for årets første Fredagsrock-koncert, åbnede de ligeledes for deres nye musikkoncept, Pantone, der i fredags bød på koncert med den purunge musiker, Jonas K.P. Nu er forlystelsesparken klar med det fulde program, der indeholder yderligere 11 koncerter på det gamle Pantomimeteater.

Således bydes der på toner fra flere niveauer af det elektroniske vækstlag. Man vil både kunne opleve allerede etablerede kunstnere, artister, der balancerer lige på kanten af et gennembrud samt nogle af dem, der har potentiale til at etablere sig på den elektroniske scene i fremtiden. 

Det gamle Pantomimeteater vil ikke blot danne en anderledes ramme om musikken, det vil også have direkte indflydelse på flere af de optrædende artisters opsætninger, som vil være skåret specielt til teateret. 


Formålet med Pantone er at præsentere nye elektroniske toner som optakt til Fredagsrock-koncerterne. Dermed forlænger Tivoli hver fredag gæsternes musikoplevelser ved at lade kunstnere fra den elektroniske musikscene spille fra klokken 19.00 – 21.00. 

Det færdige program ser sådan ud:

Den 29. april - Lyhne & Foss


Den 6. maj - Inouwee

Den 13. maj - Frederik Olufsen

Den 20. maj - ScratchMekka præsenterer upcoming DJs


Den 27. maj - FCAN

Den 3. juni - Belle Ville

Den 10. juni - Badun


Den 17. juni - 180° Virvar 

Den 24. juni - And You're Off/Le Klik

Den 1. juli - Akiri


Den 8. juli - Lydmor

Den 15. juli - My Name is Legion (billedet)

Pantones program er sammensat af BandBase.dk, på baggrund af ønsker fra BandBase.dk's brugere.


ANNONCE