x

Jarle Bernhoft giver danske koncerter

Jarle Bernhoft giver danske koncerter

Den tidligere Span-sanger Jarle Bernhoft tager i denne uge turen rundt til fire danske byer for at spille materiale fra sit andet soloalbum "Solidarity Breaks". Turnéen starter i Aarhus 5. maj, og derefter gæster han Aalborg, Odense og København.

Efter to plader med bandet Span udsendte Bernhoft i 2009 sit første soloalbum, der viste en meget anderledes side af nordmanden, end han tidligere havde vist frem. Han bevægede sig fra hardrock til retrosoul, og ifølge GAFFAs Sohail Hassan skete skiftet med stor succes:

"Årets overraskelse kommer fra norske Jarle Bernhoft, der leverer varm og indlevelsesrig retro-soul, med en vokal, som mildest talt er imponerende.[...] Han kommer tæt på forbilleder som Wonder og Mayfield, men også moderne navne som D'Angelo og Anthony Hamilton. Han er dog stadig helt sin egen. Indholdet på albummet er en hyldest til noget så sjæleløst som Oslo, og hvem skulle have troet det; Jarle får byen til at stråle af varme".

Jarle Bernhoft varmer op til de fire koncerter med et visit i studiet hos Go' Morgen Danmark på TV2 torsdag 5. maj, og derefter tager han rundt i landet for at spille materiale fra "Solidarity Breaks", der netop er udkommet i hjemlandet.

Den norske sangskriver kan opleves på følgende datoer:

05.05 Aarhus - Musikcafeen
06.05 Aalborg - Skråen
07.05 Odense - Jazzhus Dexter
08.05 København - Jazzhouse


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA