x

Musikparlamentet inviterer til debat

Musikparlamentet inviterer til debat

"Organisationer i dansk rytmisk musik – Hvem, hvad og hvorfor SÅ mange?" – sådan lyder musikparlamentets egen beskrivelse af det nært forestående debatarrangementet, som er arrangeret i et samarbejde mellem Rytmisk Center og Musikparlamentet. Arrangementet finder sted på torsdag i Huset i Magstræde i København, og byder, udover diskussion, på livemusik fra danske kunstnere.

I løbet af aftenen vil der blandt andet blive diskuteret om foreningerne og organisationerne reelt eksisterer for deres egen eller for deres medlemmers skyld, og om der er behov for dem alle sammen for at sikre de forskellige særinteresser, eller om det vil give mening at slå flere sammen til større organisationer med større viden og mere magt.

Til at diskutere dette vil der være et panel til stede, som består af Michael Møller (musiker og sangskriver), Elisabet Widlund (Musik Sverige), Henrik Marstal (musiker, forfatter og debattør) og Troels Christensen (kulturordfører i Venstre). Panelet vil give deres bud på fremtidens organisationsstruktur inden for rytmisk musik i Danmark. 

Samtlige organisationer og foreninger er inviteret til at deltage som aktivt publikum, og der vil således være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Ud over at sidde i panelet vil Michael Møller (billedet), som er kendt fra moi Caprice, spille sange fra sit seneste projekt, der handler om, hvad ugengældt kærlighed gør ved individet. Jacob Bellens (I Got You On Tape, Murder) og Jannis Makrigiannis (Choir of Young Believers) vil hjælpe Michael Møller med at levere aftenens musikalske indslag.

Programmet for aftenen ser sådan ud:

18.30: Networking i Husets café

19.00: Koncert med Michael Møller og special guest Jacob Bellens

19.30: Paneldebat

Arrangementet finder sted på torsdag den 5. maj, klokken 18.30 i Huset i Magstræde, og det koster 40 kroner at deltage. 

Alle er velkomne, og man kan læse mere om arrangementet her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA