x

Nu kommer Kylie The Musical

Nu kommer Kylie The Musical

Englænderne synes at være ret vilde med musicals, og shows som "We Will Rock You" og "Mamma Mia" er efter at være blevet sat op i London blevet internationale succeshistorier. Nu skal der sammensættes en musical med musik af den australske popstjerne Kylie Minogue, der altid har haft en særlig plads i briternes hjerte.

Kylie Minogue kom i 1986 med i den australske sæbeopera "Neighbours", der var et kæmpehit i England i 80'erne, og specielt hendes forhold til Jason Donovan både på skærmen og i virkeligheden, gjorde hende hurtigt til en seerfavorit. Hun blev hurtigt samlet op af producerne Stock, Aitken & Waterman, der stod bag hendes første hit, en coverversion af "The Loco-Motion", samt "I Should Be So Lucky" og duetten med Jason Donovan "Especially For You".

Sangerinden har haft et hav af engelske top fem-singler og har i alt elleve album at trække på, så der burde være rigeligt med materiale for manuskriptforfatterne at kaste sig over. Til avisen Evening Echo siger Kylie, at stykket skal bygges op omkring hendes liv, og at hun allerede er igang med at arbejde på idéer sammen med sin creative director William Baker, der gennem mere end ti år har samarbejdet med Kylie omkring hendes image og shows.

Ifølge artiklen er planen, at den kommende musical skal sættes op i London i 2012.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA