x

Morrissey har nyt album klar

Morrissey har nyt album klar

Morrissey medvirkede for nylig i et interview på BBC, men han er så utilfreds med resultatet, at han har udsendt en meddelelse via fansiden True To You, hvor han forklarer sig og fortsætter sin kritik af det engelske kongehus. Men ved samme lejlighed får han også lige nævnt, at han har et album klar, og at han arbejder på at få arrangeret en skandinavisk turné med to danske datoer.

Det seneste album fra Morrissey hedder "Years Of Refusal" og er fra 2009. Men da sangeren igen står uden pladekontrakt er det uvist, hvornår opfølgeren vil være tilgængelig. Men ifølge pressemeddelelsen er det færdiggjort og "vifter vildt med vingerne mod tremmerne i fængslet" for at komme ud.

Morrissey sætter 15. juni gang i en turné i Skotland og England, og da der er udsolgt til samtlige koncerter meddeler han, at der lige nu arbejdes på en skandinavisk turné. Han nævner specifikt kommende koncerter i København, Aarhus, Helsingborg og Stockholm, men fortæller ikke nærmere omkring, hvornår koncerterne skal afvikles.

Det har fået folk til at spekulere i et besøg på festivalen Northside, der afvikles få dage før den kommende turné sættes i gang. Men ifølge arrangørerne er der ikke lavet en aftale med Morrissey, og derfor er det mere realistisk, at turnéen vil blive afviklet senere på året på en række skandinaviske spillesteder måske i forbindelse med udgivelsen af Morrisseys tiende soloalbum.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA