x

Bob Dylan hyldes i Huset i Magstræde

Bob Dylan hyldes i Huset i Magstræde

Den 24. maj kan Bob Dylan fejre sin 70 års fødselsdag. Ydermere er det i år 50 år siden han spillede sine første væsentlige koncerter, der førte til en pladekontrakt med Columbia Records. Alt dette fejres i Huset i Magstræde senere på måneden med en fødelsdagskoncert, der hylder den amerikanske sanger og sangskriver.

Det er blandt andet navne som Benny Holst, Mads Mouritz, Mikael K., Peter H. Olesen, Dissing & Las, Signe Svendsen, Jacob Rathje, Kaspar Vig, Claus Rydskov samt de to initiativtagere og arrangører CS Nielsen og MC Hansen, der vil være med til at markere Bob Dylans to jubilæer. 

Ovenstående danske musikere og sangskrivere har alle høstet inspiration i Dylans musik, og de vil til koncerten spille personlige fortolkninger af Bob Dylans sange.

Koncerten finder sted søndag den 22. maj klokken 20.00 i Huset i Magstræde i København, og det koster 100 kroner i entré.

Desuden markeres Bob Dylans runde fødselsdag til hyldestkoncerten Bob Till You Drop i Lille Vega, og på Dexter i Odense, hvor der vil være foredrag og koncert ved Jonas & Rasmus Dissing & Las Nissen. Begge arrangementer foregår den 24. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA