x

Ny, dyster video fra Lucy Love

Ny, dyster video fra Lucy Love

Med singlen "Thunder" har Lucy Love bevæget sig et godt stykke væk fra sin vanlige stil og viser en mere dyster side af sin musik. Det er blevet understreget med en musikvideo, der heller ikke ligefrem er en "feel-good"-oplevelse. Videoen har blandt andet Iben Hjejle og Rudi Køhnke på rollelisten og er instrueret af den prisvindende instruktør Martin Werner. Lucy Loves producer Yo Akim udtaler om projektet:

- Vores forventninger er blevet overgået fuldstændigt og vi glæder os rigtigt meget til premieren, for vi synes at vi har fået lavet en musikvideo der er i verdensklasse og helt uden sammenligning.

I selve filmen befinder hovedrollen sig i en mørk og klam vaskekælder. Blodig, delvist afklædt og rædselsslagen genoplever hun en aften, hvor et eller andet tydeligvis er gået helt galt. Herefter udfolder dramaet sig bid for bid til tonerne af "Thunder". Selv udtaler Iben Hjejle om filmen:

- Det er en superfed noir-film, som klæder nummeret rigtig godt. Den er meget ulig noget af det andet Lucy Love før har lavet, og det er stærkt at de tør bevæge sig så langt fra deres vante univers.

"Thunder" er tredje single fra Lucy Loves anmelderroste album "Kilo", som udkom sidste år.

Se videoen her: http://gaffa.dk/tv/clip/742


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA