x

Mikael Simpson i vandmasserne

Mikael Simpson i vandmasserne

Billede: Martin Dam Kristensen

Mikael Simpson var ifølge Ritzau på ferie i Phuket sammen med en medarbejder fra Playground Music i Danmark, da jordskælvet og den efterfølgende flodbølge gjorde sit masseødelæggende indtog i fem asiatiske lande.

Mikael Simpson og Anders Lassen fra plade- og distributionsselskabet Playground boede på Kamala Hotel i Phuket og var nødt til at flygte fra vandmasserne. Ifølge Ritzau skar Mikael Simpson sin fod på sin flugt op i nogle nærliggende bjerge, men er ellers rent fysisk sluppet uden større skrammer.

Mikael Simpson er i øjeblikket udsat for mange superlativer fra den danske musikpresse og både BT, Ekstra Bladet, DR-Rytmisk og en lang række musikmagasiner har kåret Mikael Simpson og/eller hans seneste album ”De Ti Skud” som tilhørende den ypperste klasse på den danske musikscene. I forbindelse med årets Steppeulv er Mikael Simpson nomineret i hele syv kategorier. Vi kan også nu afsløre, at han ligger lunt i svinget på GAFFA-redaktionens årsliste, der offentliggøres i januarnummeret, som er på gaden 6. januar.

Lad os håbe at alt denne positive respons kan varme lidt oven på den traumatiske oplevelse i Thailand.

Gennem Røde Kors kan du støtte jordskælvsofrene i Asien med 100 kr. ved at ringe på 90 56 56 56 eller ved at sende en sms med teksten RK til 1231.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA