x

Linkin Park tager støtte-initiativ

Linkin Park tager støtte-initiativ

En række artister og fans – med Linkin Park i spidsen – er sammen med Røde Kors i USA gået sammen om at etablere et forum for indsamling af penge til ofrene for flodbølgens hærgen.

Linkin Park, der i juni spillede koncerter i Thailand, har taget teten, og bandet har skudt 100.000 dollars i fonden. Nu håber de, at fans og ressourcestærke kollegaer vil følge efter.

Foruden de menneskelige tab, der i skrivende stund runder knap 150.000 døde, er der massive ødelæggelse i de flodbølgeramte områder, og et uoverskueligt stort antal mennesker har mistet alle deres ejendele – inklusive deres bolig. Det er disse mennesker Music For Relief skal skaffe midler til at hjælpe i gang med et nyt liv.

Det er ikke første gang, at Linkin Park tager pengepungen frem til velgørende formål. I løbet af 2004 har bandet – ifølge pladeselskabet Warner – brugt 500.000 dollars på bl.a. International Child Abuse Network. På Linkin Parks hjemmeside kan man under ”Awareness” se, hvilke initiativer og organisationer bandet er optaget af.

Linkin Park


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA