x

Lydmor udgiver single

Lydmor udgiver single

Århusianske Lydmor aka Jenny Rossander har i dag 16. maj udgivet sin nye single "Electric Mistress", som er forløber for et kommende debutalbum.

Lydmor beskriver selv sin musik som dansk post-feministisk ungdoms-solo-elektronisk-singer-songwriter-chillout-beatmusik. Genren er overvejende elektronisk og numrene handler om Rossanders eget liv og egne tanker. 

Lydmor fortæller om sit musikalske projekt:

"Jeg bliver hver dag forundret over hvor meget goodwill og kærlighed jeg har mødt fra musikbranchen allerede. Den enorme tillid og støtte jeg har fået nu har givet mig plads til at skabe et musikalsk univers som er tæt på ikke bare mit eget udtryk, men også til tider uhyggeligt tæt på mine følelser."

Tilbage i 2010 sendte Lydmor en rå version af "Electric Mistress" til P3s systemliste, hvilket fangede radiokanalens interesse. Siden har hun sammen med producerteamet Stillwalker (TV2, Maria Timm, Kings Of Darck Disco m.fl) arbejdet i Feedback studiet i Viby Jylland, og er nu klar til at præsentere en færdig version af "Electric Mistress". Desuden arbejdes der i samme studie intenst på debutalbummet.

Live bakkes Lydmor op af Kenn Eskildsen på keys (Broken Beats, All Products Made Nice m.fl.) Fillip Willink på bas, guitar og kor (Emily And The Orgasm Addicts) og Emil Vissing på trommer (Reptile & Retard m.fl.), og konstellationen kan opleves følgende steder:

Den 26. maj – Bluespot på G-bar, Århus

Den 8. juli - Pantomimescenen i Tivoli, København

"Electric Mistress" kan købes på iTunes, og man kan høre en smagsprøve på singlen her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA