x

The Royal Highness Int.

The Royal Highness Int.

I løbet af de sidste 3 måneder har den danske rocktrio The Royal Highness sendt demoer frem og tilbage til Alain Johannes og Natasha Shneider, og nu har de to amerikanske producere og sangskrivere netop inviteret de ”royale drenge” til Nice for at skrive, spille og jamme.

Johannes og Shneider har bl.a. skruet på knapperne og co-assisteret for Queens of the Stoneage, Pearl Jam, Chris Cornell, No Doubt og The Desert Sessions, og nu kaster de to top producere sig over The Royal Highness. De to producere mener åbenbart, at den danske trio har potentiale og talent, og med en kærlig hånd kan Alain Johannes og Natasha Shneider bidrage til at skubbe bandet ud på den internationale musikscene.

Alain Johannes har netop afsluttet indspilningerne af Queens of The Stoneages nye album "Lullabies To Paralyze", der udkommer 22. marts, og han fortsætter altså i det royale fodspor med The Royal Highness. Alain Johannes blev faktisk tilbudt jobbet som fast medlem af Queens of The Stoneage, men valgte på grund af travlhed, at takke nej til tilbudet.

Mens vi venter på det spændende samarbejde, kan du opleve The Royal Highness på dette års Vibration festival 05, der bl.a. finder sted på RUST, hvor The Royal Highness skal underholde med stærke sange og støjende guitarer.

The Royal Highness


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA