x

180°Virvar annoncerer alternative koncerter

180°Virvar annoncerer alternative koncerter

Det københavnske indietronica-kollektiv 180°Virvar inviterer i morgen aften til den første koncert i en længere række, hvor gruppen efter eget udsagn vil forsøge at bryde godt og grundigt med det konventionelle koncertformat.

Under titlen "InnovaTour 2. Edition" har bandet allieret sig med kunstneren FormerlyKnownAsJensen og vj'en Tue Chajkowski, som sammen med 180°Virvar vil eksperimentere med "rum, koncertform og visuals", meddeler kollektivet i en pressemeddelelse.

"Vi glæder os sindssygt meget, for vi har både helt nye tracks og en række live-idéer der sprænger rammerne for hvad en koncert kan være, men der er samtidig også linet koncerter op, der "bare" er en anderledes oplevelse. Vi går ikke efter letkøbt gøgl og lir, og jeg tror, at vi kan love, at en del vil lykkes, men der kommer sikkert også nogle svipsere ind imellem – det gør bare det hele lidt mere interessant," fortæller Anders Guldberg fra 180°Virvar.

Præcis hvad eksperimenterne udmønter sig i, skal være usagt. Sikkert er det til gengæld, at koncerten finder sted på loftet i Huset i Magstræde klokken 20.00.

Gruppen lover samtidig at annoncere flere koncerter i den såkaldte "InnovaTour 2. Edition"-række løbende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA