x

Eric Prydz til Skive

Eric Prydz til Skive

I en besked på den officielle Facebook-side for Skive Festival kan man læse, at Steve Angello har meldt afbud til årets festival, og at han i stedet vil blive erstattet af Eric Prydz. Ved samme lejlighed føjes svenske Avicii til programmet, og begge navne vil under festivalen kunne opleves på færgen Spektrum.

Ifølge festivalen kommer aflysningen fra Angello på grund af et andet job, og derfor måtte man hurtigt i gang med at finde en passende erstatning. Svaret kom i form af svenske Avicii, der under navnet Tim Berg har hittet med "Bromance" samt landsmanden Eric Prydz.

Prydz var også på festivalprogrammet sidste år og er manden bag hitsingler som "Call On Me", der har ligget nummer et i en række europæiske lande, og "Proper Education", der genbrugte omkvædet fra Pink Floyds klassiske nummer "Another Brick in the Wall (Part II). Af andre titler kan nævnes "Niton (The Reason)" og "Pjanoo". Sidstnævnte var et verdensomspændende klub-hit i 2008 og blev senere brugt i flere computerspil som Grand Theft Auto og DJ Hero, så mon den ikke også dukker op, når svenskeren dukker op i Skive.

Skive Festival afvikles i dagene 1.-4. juni, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA