x

Dúné mister endnu et medlem

Dúné mister endnu et medlem

I en pressemeddelelse udsendt af Dúné fremgår det, at trommeslageren Malte Aarup-Sørensen har valgt at forlade bandet kort tid efter bandets ti års jubilæum. Gruppen har dog hurtigt fundet en midlertidig erstatning, og derfor vil bandet kunne spille på sommerens festivaler samt Grøn Koncert som planlagt.

Om trommeslagerens exit fra gruppen siger Ole Bjørn:

"En 10 års rejse, der har bragt os rundt i verden sammen, er nået til vejs ende. Der er sikkert nogen, der vil spørge efter saftige detaljer, men svaret er meget simpelt; der er ikke nogen. Vi bevægede os simpelthen i forskellige retninger rent musikalsk, og vi ville sikre os at ingen ville blive frustreret over at blive tvunget et sted hen, hvor nogen ikke ville være glade for at være. Dette ændrer ikke det faktum at det vi helst vil bevare er vores venskab. Så der er det vi gør".

Malte Aarup-Sørensen har tidligere overvejet at stoppe i Dúné, hvilket blev dokumenteret i filmen "Stages" fra 2009. Men nu er hans exit altså en realitet, og i pressemeddelelsen udtaler han:

"Jeg ønsker min brødre i Dúné alt det bedste, og jeg er umådelig stolt af alt det, vi har opnået sammen. Jeg vil savne at være en del af Dúné, men jeg vil gerne understrege, at dette ikke er slutningen af min musikalske karriere, og at jeg virkelig ser frem til mine nye musikalske eventyr".

Dúné har indtil videre rekrutteret Morten Hellborn som live-trommeslager til de kommende sommershows, så ikke én eneste koncert vil blive aflyst.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA