x

Beyoncé klar med sit fjerde album

Beyoncé klar med sit fjerde album

Beyoncé Knowles er lige nu aktuel med singlen "Run The World (Girls)", og nu er der kommet en udgivelsesdato for hendes fjerde soloalbum, der vil blive udsendt i slutningen af juni, og som følger op på albummet "I Am... Sasha Fierce" fra 2008.

Det er sparsomt med detaljerne omkring det nye album, der ifølge et interview med Billboard er navngivet af sangerindens fans. I interviewet udtalte hun, at hun havde en titel og et koncept klar, men da folk blev ved med at kalde pladen "4", og åbenbart var ret glade for den titel, valgte hun at skrotte sin egen titel og følge sine fans.

Derudover har et hav af musikere og producere som Diplo, Switch, Derek Miller fra Sleigh Bells, Christopher "Tricky" Stewart, The-Dream, Rodney "Darkchild" Jerkins, Kanye West, Q-Tip og Sia alle udtalt, at de enten har skrevet til eller samarbejdet med Beyoncé i forbindelse med det kommende album. Men det vides dog ikke, hvor mange af disse sange kommer med på det endelige produkt.

En del af disse folk var dog inde over singlen "Run The World (Girls)" inklusive Diplo, og resten af materialet kan høres, når Beyoncé 27. juni udsender albummet "4".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA