x

Mord i Studio 8

Mord i Studio 8

Ejeren af Studio 8 Amjed A. Abdallah blev tirsdag fundet i sin swimming pool med flere skud i sin kun 36-årige krop. Patroner fra en 357-kaliber er blevet fundet på gerningsstedet.

Da der manglede en del udstyr fra studiet, havde politiet først en teori om, at mordet var blevet udført i forbindelse med et røveri i Studio 8. Denne teori er dog blevet efterfulgt af en ny teori om, at mordet er relateret til nogle økonomiske problemstillinger.

Som man for nyligt har kunnet læse på GAFFA.dk, så har Studio 8 været til auktion på eBay.com. Men om Amjed A. Abdallahs ønske om at sælge studiet har nogen relation til mordet, forlyder der intet om. Amjed A. Abdallahs gjorde sit til at hype det forhold, at ”The Slim Shady LP” var indspillet i hans studie, og dette kom bl.a. til udtryk i form af et skilt på døren til studiet med teksten: "Recording Studio, Eminem's First Album". For en god ordens skyld skal det nævnes, at en væsentlig del af albummet faktisk blev indspillet i Los Angeles med Dr. Dre.

Studio 8 ligger tæt på Eight Mile Road, der som bekendt lagde navn til den semi-selvbiografiske film ”8 Mile” med Eminem i hovedrollen. Eminem kæmper i øjeblikket med, at en dommer ved retten på Manhattan i New York har tilladt hiphop-magasinet The Source at offentliggøre nogle bidder af nogle gamle Eminem numre, der angiveligt skulle være racistiske. Denne sag udspringer bl.a. af års mundhuggeri mellem Eminem og bladets ejer Benzino.

Eminem på Internettet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA