x

Everybody Loves Drums udgiver ep

Everybody Loves Drums udgiver ep

"Musik er proces" lyder det fra Everybody Loves Drums, der har valgt at udgive deres debut-ep over en længere periode. I dag mandag 23. maj og de følgende to mandage lægger gruppen nemlig to numre ud til fri download.  

Baggrunden for at udgive ep'en opdelt hen over et tidsforløb, er dels for at understrege, at det at lave sange og skabe musik er en proces over tid. Desuden vil Everybody Loves Drums, der blandt andet består af medlemmer fra tidligere bands som The Alpine, Kiona og Solar, gerne give et bidrag til diskussionen om hvad en udgivelse er, og hvordan den kan tage sig ud. 

I det hele taget vil bandet vise den proces, der ligger bag at lave musik via bloggen everybodylovesdrums.dk. Her vil man løbende kunne følge med i gruppens arbejde både "onstage" og "offstage". 

Målet er at give lytteren og beskueren et større indblik i det facetterede arbejde, det er at være et band, der for gruppen handler om, at være et åbent produkt frem for et færdigt produkt, man oplever på scenen eller lytter til på et medie.

Download de to første numre fra Everybody Loves Drums' debut-ep her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA