x

Beady Eye vil indspille storslåede sange

Beady Eye vil indspille storslåede sange

Allerede inden Beady Eye med den tidligere Oasis-sanger Liam Gallagher i front har spillet deres første danske koncert, er bandets frontmand begyndt at snakke om indspilningerne til gruppens andet album, der skal fyldes med storladne sange.

Til MTV News siger Gallagher, at bandet er gået i gang med at skrive sange til opfølgeren til den tre måneder gamle "Different Gear, Still Speeding", og at man kan forvente "fantastiske hymner og episke sange". Bandet har planlagt en tur i studiet i februar 2012, så de kan have album nummer to klar til næste sommer.

Bandet har turneret i England tidligere på året, og 29. maj sætter de gang i en europæisk turné med en koncert på dette års Jelling Festival. Dermed har bandet et stramt program frem til september, men alligevel forventer Gallagher, at de vil få tid til gøre de nye sange klar undervejs.

"Vi er begyndt på sangene, og det lyder godt - vi tager det seriøst. Vi vil have enkelte fridage, men vi har ikke tænkt os at sidde og se Jeremy Kyle (vært på et engelsk formiddagsprogram, red.), vi vil bruge tiden i studiet".

Bandet er fortsat aktuelle med albummet "Different Gear, Still Speeding", og det er sangene fra det album, man vil kunne opleve i Jelling i næste uge.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA