x

Køb kiste af Kiss

Køb kiste af Kiss

Et sted midt imellem Alice Coopers teatralske glamrock og The New York Dolls (vitterligt) velspillede hardrock, opstod mascara-fænomenet Kiss – som om godt to år har eksisteret i 30 lange år. Men man skal ikke tage fejl af Kiss, selvom noget af bandets talent måske nok druknede en smule i make-up, ekstravagante sceneshows og genre-korrekt læder-lir, så KAN de faktisk skrue en gedigen rocksang sammen. Og det har de – som nævnt – nu gjort i snart 30 år. Om det så skyldes at karrieren har stået en anelse i stampe de seneste år, eller om de aldrende rockere bare vil have et sidste godt grin, skal jeg ikke kunne sige herfra, men altså:

Bandet faldbyder nu – fra deres officielle hjemmeside – lækkert udstyrede kister, kaldet ”Kiss Kaskets”. På kistelågets yderside, kan man se de fire originale Kiss-medlemmer i fuld kampmaling, ovenover bandets logo. Indersiden dækkes af et kæmpestort fotografi af et begejstret publikum – taget under en af bandets mange koncerter.

Prisen på én af de silkeklædte kister kommer op i nabolaget af de 34.000 kroner – men så bliver man altså også begravet efter alle RocknRollens regler. Som den lang-tungede forsanger Gene Simmons selv forklarer på sitet: ”Dette her er det ultimative Kiss-samleobjekt. Kisten kan jo f.eks også bruges som opbevaringsrum for pilsnere – imens ejeren venter på at dø. Jeg elsker selv livet … men denne kiste får alternativet til at virke fordømt tiltrækkende!”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA