x

Silverchair går i dvale

Silverchair går i dvale

Efter tyve år – og fem plader – sammen har australske Silverchair besluttet at sætte bandet i bero.

I en meddelelse på trioens hjemmeside fortæller forsanger og guitarist Daniel Johns, bassist Chris Joannou og trommeslager Ben Gilles, at gnisten og lysten til at lave musik sammen kort og godt mangler.

"Vi dannede Silverchair for snart 20 år siden, da vi kun var 12 år gamle. Vi holder stadig fast i de samme regler, som vi havde dengang… Hvis det ikke længere er sjovt at spille i bandet, og hvis det ikke længere er tilfredsstillende kreativt set, så er vi nødt til at stoppe."

"Derfor efter lange overvejelser vil vi gerne meddele jer, at vi lægger Silverchair i "dvale på ubestemt tid", og at vi har besluttet os for at lave vores egne ting i den nærmeste fremtid," hedder det blandt andet i meddelelsen.

Silverchair albumdebuterede tilbage i 1995 med "Frogstomp" og fik sit virkelige gennembrud to år efter med "Freak Show", der lagde sig i slipstrømmen af de tidlige 90'eres grunge-scene. Siden gik gruppen mere alternativt rockende veje på de tre efterfølgende plader, hvoraf den seneste, "Young Modern" udkom i 2007.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA