x

NorthSide Festival melder om få billetter

NorthSide Festival melder om få billetter

Sidste år blev den aarhusianske NorthSide Festival afviklet for første gang. Det skete med et rent dansk lineup på en enkelt dag, og her solgte festivalen godt 5000 billetter, hvilket langtfra var ensbetydende med udsolgt – men festivalen blev også ramt af et massivt regnvejr.

Trods den våde og lidt spage start har arrangørerne valgt at opgradere festivalen i år til en todagesfestival med en stribe store internationale og danske navne, og det har tilsyneladende fået salget til at stige voldsomt. Således oplyser festivalen nu, at der kun er 1100 partoutbilletter samt 200 endagsbilletter til lørdag og 300 endagsbilletter til søndag tilbage ud af den samlede kapacitet på 13.000 billetter.

NorthSide Festival finder sted 11.-12. juni i Ådalen i Aarhus på et nyoprettet koncertareal. De optrædende kunstnere tæller navne som Band Of Horses, Editors, Elbow (billedet), Interpol, The Streets, Suede, White Lies, Tina Dickow og mange flere. I alt 20 grupper og solister, som spiller på to scener, og ingen bands spiller samtidig, så man skulle kunne nå at se det hele. Se den fulde bandliste samt spilletider på Northside Festivals hjemmeside.
 
Konferenciererne bliver den DDJA-prisbelønnede dj og radiovært Le Gammeltoft og radioværten Nicholas Kawamura, der ligesom Gammeltoft er kendt fra programmet "Smag På P3".

Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA