Nyhed

HateSphere har fundet sin nye bassist

Det danske metal-band indlemmer Gob Squad-bassisten Jimmy Nedergaard i folden

Svingdøren har i de senere år været flittigt brugt i det danske thrash/death metal-band, HateSphere, hvor eneste originale medlem er guitarist Peter "Pepe" Lyse Hansen.

For to måneder siden sagde gruppen farvel til stand-in-bassisten, Mikael Hansen Ehlert, og gik i stedet på jagt efter en ny, fast bassist. Han er nu fundet.

I en pressemeddelelse fortæller HateSphere således, at valget er faldet på God Squad-bassisten Jimmy Nedergaard (nummer to fra venstre på billedet), som vil kunne opleves for første gang med bandet under efterårets MTV Headbangers Ball Tour i Danmark.

- Det har vist sig sværere end forventet at finde den rette bassist, men vores tålmodighed har båret frugt. Jimmy har de kvalifikationer, vi har efterspurgt; han har den rette alder og erfaring, og han deler vores visioner med bandet. Derudover er han et metalhoved, der har prøvet meget andet, og det giver os uden tvivl et stort kick både i sangskrivningen og på scenen, udtaler HateSphere om valget af den nye bassist - der også selvsagt er tilfreds med sin nye tjans:

- Jeg har været HateSphere-fan længe, så jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle melde mig til audition. Både HateSpheres musik og den energi, de lægger i deres arbejde, tiltaler mig, og vores planer for HateSphere i fremtiden er de samme, så det virker som et naturligt valg for mig at arbejde og spille sammen med dem, siger Jimmy Nedergaard.

Han og HateSphere kan opleves følgende steder i forbindelse med MTV Headbangers Ball Tour til september og oktober:

09-09-2011: POSTEN, Odense

10-09-2011: VOXHALL, Aarhus

16-09-2011: STUDENTERHUSET, Aalborg

17-09-2011: FERMATEN, Herning

23-09-2011: BADEANSTALTEN, Slagelse

24-09-2011: THE ROCK, København

30-09-2011: TOBAKKEN, Esbjerg

01-10-2011: GODSET, Kolding 

ANNONCE