Kato og Jon Nørgaard indgår nyt samarbejde

Kato og Jon Nørgaard indgår nyt samarbejde

Under et nyt fællesprojekt udgiver dj Kato og sanger Jon Nørgaard singlen "Live Louder", som er på gaden i dag.

Det nye projekt startede med en opgave fra Tuborg, som bad de to musikere om at skrive et nummer til deres nye tour og clubkampagne "Live Louder", som er at finde på de danske diskoteker i hele 2011. Således valgte Kato og Jon Nørgaard at kalde samarbejdet for Boy Meets Disco, og dermed var projektet født.

"Vi betragter projektet som en fælles legeplads, hvor vi kan skrive sange og holde en fest med det", udtaler dj'en og sangeren om samarbejdet, som de ikke umiddelbart har planer om at gøre et større nummer ud af. Ikke andet end at de måske vil udgive en single en gang imellem, når lysten melder sig og tiden er til det.

Kato har sit eget pladeselskab Yeah Yeah, og til daglig er Jon Nørgaard kompagnon i pladeselskabet samt Katos manager. Derudover har de to tidligere arbejdet sammen om singlen "Turn The Light Off", som endte på toppen af hitlisterne i Rusland, Tyskland, Norge, Sverige og Danmark og opnåede platinsingle-status i de to sidstnævnte lande. Singlen er desuden netop udgivet i resten af Europa.

"Live Louder" udkommer i dag fredag den 27. maj, og den kan købes hos alle større online musikforhandlere. 

Hør en teaser til singlen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA