x

Oh Land til VoxHall

Oh Land til VoxHall

I weekenden kunne man opleve den New York-bosatte danske sangerinde Oh Land til to koncerter på henholdsvis Spot Festival fredag og i Store Vega lørdag.

Oh Land har travlt med at lancere sin karriere i USA, så derfor er hun for tiden en forholdsvis sjælden gæst på disse kanter. Hun har dog netop offentliggjort en koncert på VoxHall i Aarhus 31. august, så hvis man missede hende i weekenden eller bare gerne vil se hende igen, har man altså atter chancen.

Oh Land albumdebuterede i 2008 med det anmelderroste album "Fauna", som hun i marts i år fulgte op med den ligeledes velmodtagne toer, der blot hedder "Oh Land". Dette album er udgivet internationalt på det amerikanske pladeselskab Epic, en del af den multinationale Sony Music-koncern, og der er derfor store forventninger til, at Oh Land kan få et internationalt gennembrud. Hun har da også allerede kunnet opleves på det populære amerikanske talkshow The Late Show with David Letterman.

GAFFA anmeldte lørdagens koncert i Store Vega, hvor en begejstret Per Bloch Andersen uddelte fem stjerner og blandt andet skrev følgende:

"Oh Lands både elektroniske og analoge univers bliver forenet til perfektion fra scenen. Et smukt samspil, hvor musikerne formår at forløse begge deles potentiale. Det er en fryd at opleve den klassiske og den rytmiske verden glide sømløst sammen – det er så livsbekræftende, når man oplever nogle, der tør fjerne skodderne."

Oh Land kan herhjemme også opleves på dette års Roskilde Festival samt igen i Store Vega 1. september og på Albani Bryggerierne i Odense 2. september. Og, hvis man er til langtidsplanlægning, 20. april 2012 i DR Koncerthuset i selskab med DR Underholdningsorkestret.

Forsalget til koncerten på VoxHall er netop gået i gang via ebillet og Stereo Studio.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA