x

Amy Winehouse færdig med album – men skal lige på rehab igen

Amy Winehouse færdig med album – men skal lige på rehab igen

Amy Winehouse har været længe undervejs med sit tredje album, opfølgeren til den snart fem år gamle, millionsælgende "Back To Black". Arbejdet med albummet har blandt andet trukket ud grundet Winehouses problematiske forhold til stoffer og alkohol.

Nu kan NME så fortælle, at albummet er færdigindspillet og er klar til at blive udgivet, men at albumudgivelsen i sidste øjeblik er blevet udsat, fordi Amy Winehouse igen har måttet lade sig indlægge på en afvænningsklinik – med andre ord er hun tilbage i den "Rehab", som også er titlen på et af hendes største hits.

NME citerer den engelske tabloidavis The People for, at en talsperson for sangerinden bekræfter, at Amy Winehouse er gået i behandling på afvænningsklinikken Priory Clinic, og at hun er fast besluttet på at være klar til sommerens koncerter.

Amy Winehouse har annonceret en række koncerter på sommerens festivaler med start 18. juni i Serbiens hovedstad Beograd.

Amy Winehouse debuterede i 2003 med albummet "Frank", der fik en pæn modtagelse af både anmeldere og publikum. I 2006 fulgte hun udgivelsen op med "Back To Black", som blev en kæmpesucces verden over, hvor det har solgt flere millioner eksemplarer – alene i Storbritannien over to millioner – ligesom det i 2007 vandt hele fem Grammy-priser. Der er altså mildt sagt noget at leve op til for Amy Winehouse.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA