x

Britney i Boxen

Britney i Boxen

Britney Spears udgav i marts sit syvende album, "Femme Fatale", og albummet følger hun op med en verdensturné, der bringer hende til Jyske Bank Boxen i Herning 10. oktober
 
Britney Spears gæstede sidst Danmark i Parken i sommeren 2009, hvor knap 40.000 fans oplevede hende. Den nye turné er i mere intime rammer, og der bliver "kun" sat 14.000 billetter i salg i Herning.
 
Amerikanske Britney Spears er en af de bedst sælgende kvindelige artister de seneste 10 år. Hun brød igennem i 1999 med singlen og albummet "...Baby One More Time", der begge blev kæmpehits, og resten er pophistorie med det ene kæmpehit efter det andet, men også en endeløs række af skandalehistorier om misbrug, excentrisk opførsel, ægteskab, skilsmisse, mistet forældremyndighed over børn og så videre, og så videre.

Britney Spears' pladeselskab nærmer sig til dato 70 millioner i alt, og hun kan stadig sælge musik i en tid med faldende pladesalg. Første single fra "Femme Fatale", "Hold It Against Me", har således solgt mere end 1 million eksemplarer og har haft mere end 20 førstepladser på de digitale hitlister verden over. Siden 1999 har Britney Spears desuden haft 24 singler i top 40 i USA.

Britney Spears' koncerter er kendt som ekstraordinære udstyrsstykker, så man kan godt se frem til at få én på opleveren, når hun gæster Herning. Til gengæld er hun ofte blevet kritiseret for at bruge playback under i hvert fald dele af sine koncerter, og det var også tilfældet, da hun besøgte Parken i København i 2009, hvor GAFFAs anmeldelser Maria Therese Seefeldt Stæhr tildelte koncerten beskedne to stjerner.

Britney Spears' verdensturné begynder 16. juni i Sacramento i Californien, og så bliver det spændende at se, om der er hul igennem til mikrofonen denne gang.
 
Billetsalget til koncerten i Herning starter tirsdag 7. juni kl. 10 via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA