x

Vega og Præ Start! inviterer til elektronisk aften

Vega og Præ Start! inviterer til elektronisk aften

Som et led i en række arrangementer kaldet Præ Start!, der skal sætte fokus på nogle af de navne, der spiller på årets Start! Festival, vil man på lørdag kunne opleve nye stjerneskud på den elektroniske musikscene. Heriblandt Illuminate, Panamah, Pink Marines, Mø og Rangleklods.

Københavnske Illuminate er en elektropop-duo bestående af Bo Karlsson (Joycehotel) og sangerinden Ea Philippa. GAFFAs anmelder gav bandets demo 4 stjerner og skrev: "Med Eas vokal helt i front bliver der kastet rundt med alskens maskiner, guitarer og lyde bagved, i en meget energisk og poppet cocktail. […] Sangene er solidt skrevet, og både vers og omkvæd bliver leveret skarpt og swingende".

Panamah (billedet) består af dj og producer Anders Christensen, der er hovedarkitekten bag bandets lyd, guitaristen Peter Lützen samt sangerinden Amalie Stender. Inspirationskilderne er mange og tæller alt fra Kate Bush og The Smiths til Junior Boys og tysk minimal tech. Bandet beskriver selv deres musik som "musik skrevet ud fra en klassisk sangskrivertradition, men tilsat en elektronisk bund".

Den københavnske elektroduo Pink Marines består af Hansen, der er programmør, og sangeren Dragut. Netop nu er de to aktuelle på P3 med numrene "Too Many Cunts On The Dancefloor" og "Fat Sucking Vampire". 

Med forkærlighed for 80'er-hiphop og club bangers og en fascination af stærke kvindelige forbilleder som M.I.A. leverer rap og sang ind over hårde elektrobeats. 

Snart pladeaktuelle Rangleklods aka Esben Andersen byder på et dansabelt, elektronisk og melodisk univers tilført dyb vokal og brug af akustiske instrumenter og analogt gear. Musikken er inspireret af navne lige fra Beach Boys og The Doors til James Holden og The Field.

Oplev de fem navne til Præ Start! på torsdag den 2. juni klokken 21.00 på Ideal Bar i på Vesterbro i København.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA