x

Veronica Maggio giver tre danske koncerter

Veronica Maggio giver tre danske koncerter

Den svenske pop/soul/elektro-sangerinde Veronica Maggio har fået et pænt publikum herhjemme, og tidligere på måneden spillede hun i et udsolgt Lille Vega.

Nu har hun meddelt sin tilbagekomst til Danmark, og denne gang gæster hun både København, Odense og Aarhus, ligesom hun i københavnsk sammenhæng næste gang vil prøve kræfter med Store Vega.

Veronica Maggio debuterede i 2006 med albummet "Vatten & Bröd". Hun fik sit gennembrud herhjemme med sit andet album, "Och Vinnaren Är" fra 2008, et album, der rummede hittene "Dumpa mig" og "Måndagsbarn". Tidligere på måneden udgav hun så treeren med den friske titel "Satan I Gatan", hvorfra "Jeg Kommer" er blevet noget af et hit, både herhjemme og i Sverige. Albummet debuterede i øvrigt på førstepladsen af den svenske hitliste.

Tilbage i februar 2009 anmeldte GAFFAs Kristian Pedersen Veronica Maggio på Train i Aarhus, hvor han tildelte hende hele fem stjerner og blandt andet skrev følgende:

"Veronica Maggio har med sine to udgivelser skabt sig en stor stjerne i Sverige og er på vej til at gøre det herhjemme. Aftenens koncert har uden tvivl tændt en yderligere gnist hos mange danske beundrere, da Veronica og band på en og samme gang formår at servere sine letkomponerede popmelodier stramt, sikkert og med et charmerende glimt i øjet."

Veronica Maggio kan opleves i følgende danske byer:

Onsdag 12. oktober - Store Vega, København
Torsdag 13. oktober - Posten, Odense
Fredag 14. oktober - VoxHall, Aarhus
 
Forsalget starter fredag den 3. juni kl. 10.00 via:

Billetlugen.dk (København)
Postenlive.dk (Odense)
VoxHall.dk (Aarhus)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA