x

Newbees Festival åbner op for ansøgninger

Newbees Festival åbner op for ansøgninger

Den aarhusianske upcoming-festival Newbees Festival har siden begyndelsen i 2008 været blandt de første til at præsentere en række siden ganske kendte navne på den danske rockscene. Heriblandt grupper og solister som The Rumour Said Fire, Ginger Ninja, Treefight For Sunlight (billedet), Ignug, CODY og Sebastian Lind; navne som siden hen har fået et større eller mindre gennembrud, for nogles vedkommende også i udlandet.

Nu vender Newbees Festival tilbage. Festivalen finder i år sted 23.-24. september i Stakladen ved Aarhus Universitet og præsenteres i et samarbejde mellem Studenterhus Aarhus og Danske Bank. I alt vil 10-12 navne være på programmet, og arrangørerne er i den forbindelse på jagt efter deltagere til årets festival.

Arrangørerne opfordrer derfor til, at bands og solister gør opmærksom på sig selv ved at sende en kort besked til [email protected] Beskeden skal indeholde et link til streaming af artistens musik samt e-mail-adresse og telefonnummer på en kontaktperson. Kunstnernavn skal fremgå af emnefeltet.

Ansøgninger besvares kun i tilfælde af interesse eller behov for uddybende info. Al musik vil dog blive gennemlyttet. Sidste dato, hvor indkomne ansøgninger vil blive taget i betragtning, er 30. juni.

Sidste år anmeldte GAFFA udvalgte koncerter på festivalen, hvor især Treefight For Sunlight gjorde et stærkt positivt indtryk, der resulterede i en femstjernet anmeldelse. Læs anmeldelserne her.

Læs mere om festivalen på facebook.com/newbeesfestival


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA