x

X Factor-Sarah er klar med første single

X Factor-Sarah er klar med første single

Sarah Skaalum, der vandt dette års udgave af tv-konkurrencen X Factor, er nu ved at være klar med sin første single, der har fået titlen "Okay". Sangen handler ifølge Sarah om at turde stå ved, hvem man er, og dermed lægger hun sig jo fint i tematisk forlængelse af Lady Gagas "Born This Way"

 "Der er alt for mange piger, der ligner hinanden, fordi de vil følge en eller anden stil. Det, synes jeg, er synd, for man gør sig selv til noget, man ikke er. Fra min synsvinkel betyder det alt at være sig selv," fortæller Sarah og siger om singlen:

 "Det er dejligt, at det første nummer sidder i skabet. Og det er fuldstændig uvirkeligt, at jeg er ved at få min drøm opfyldt. Det er som udgangspunkt et godt popnummer, som jeg så trækker lidt i den rockede retning," afslører Sarah.

"Okay" er produceret af Rune Braager og skrevet af norske Berent Philip og danske Sarah West. Til singlen hører også Sarahs første musikvideo, som får premiere 24. juni. Det bliver interessant at se, om Sarah bliver den første X Factor-vinder herhjemme, der kan drive det til en decideret musikkarriere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA