x

Bikstok Røgsystem åbner Copenhagen Carnival

Bikstok Røgsystem åbner Copenhagen Carnival

Næste weekend er der karneval i København, og det bliver ingen ringere end Bikstok Røgsystem, der får æren af at skyde herlighederne i gang. Det sker i form af et opvarmningsarrangement på CPH Volume på Enghavevej 80 torsdag den 9. juni.

Det bliver dog ikke som band, men som dj's under alias-navnet Bikstok Sound, at Pharfar, Blæs Bukki og Eaggerman sætter gang i festen, men de garanterer et beatspækket repertoire af reggae, dancehall og meget andet, krydret med et par af deres egne hits.

- Vi ved, at Bikstok altid er i stand til at levere en fest, og det er uanset, om de optræder som band eller som dj's. Samtidig er det yderst sjældent, de alle tre optræder samtidig som Bikstok Sound, og på den måde er det et særligt arrangement, der kommer til at sparke DJ Selektor-scenen i gang, fortæller kulturchef Niels Grønlykke, der er kunstnerisk ansvarlig for DJ Selektor-scenen.

Arrangementet finder som nævnt sted torsdag den 9.juni i CPH Volume på Enghavevej 80, og resten af karnevallet forløber fra fredag d. 10 juni til søndag d. 12.juni i Fælledparken og med parader rundt om i København.

Bikstok Røgsystem har indtil videre kun udgivet et enkelt album, det meget roste og velsælgende "Over Stok Og Sten" fra 2005. Efter udgivelsen og en lang turné kastede medlemmerne sig over andre projekter, blandt andet teaterstykker og dj- og producertjanser, ligesom Blæs Bukki var aktiv i Balstyrko og de gendannede Malk de Koijn. I 2009 blev Bikstok Røgsystem så genforenet og gav en stribe koncerter, inden de igen gik hver til sit. Nu er de atter tilbage, om end som dj's.

Læs mere om Københavns karneval på copenhagencarnival.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA