x

Kaiser Chiefs udgiver opfindsomt album

Kaiser Chiefs udgiver opfindsomt album

Ricky Wilson og resten af Kaiser Chiefs er hovednavn på årets Nibe Festival, der starter 29. juni, men allerede nu er de aktuelle med albummet "The Future Is Medieval". Albummet er unikt i det, at det ikke udgives fysisk, og at man selv skal vælge sangene.

Bandet har via deres webside gjort tyve sange tilgængelige og efter at have lyttet dem igennem, kan man vælge ti, og dermed sammensætte sit eget album. Man kan desuden selv have indflydelse på, hvordan coveret skal se ud, og når det hele er klart, kan man dele sin version af albummet med andre.

Den sidste del er ret unik, da man via bandets webside kan sælge sin udgave af albummet og for hver person, der køber dit album, får du et pund, hvilket betyder, at du har tjent på albummet, hvis otte mennesker køber det.

Et nummer der formodentlig vil dukke op på de fleste udgaver er singlen "Little Shocks", der formodentlig også vil dukke op på sætlisten til bandets kommende danske koncert. Hvor mange af de øvrige nitten sange, de vil spille, må tiden vise. Men allerede nu kan man i hvert fald give sig i kast med at designe et album eller blot købe det, som frontmand Ricky Wilson eller nogle af websidens andre brugere har sammensat.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA