x

Red Hot Chili Peppers på vej med album

Red Hot Chili Peppers på vej med album

Efter fem års venten kan fans af Red Hot Chili Peppers se frem til bandets 10. studiealbum, der er på gaden til august. Inden da udgiver gruppen i øvrigt førstesinglen "The Adventures Of Raindance Maggie", som man allerede kan få fingre i den 18. juli. Det skriver nme.com.

Det nye albums oprindelige titel, "Dr Johnny Skinz's Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head", var ifølge bandets frontmand Anthony Kiedis inspireret af en af hans venners syretrip, men den californiske kvartet har imidlertid valgt at ændre titlen til "I'm With You".

Pladen er Red Hot Chili Peppers' første plade siden "Stadium Arcadium" fra 2006, og den skulle efter sigende rumme en anden lyd end tidligere albums, gruppen har udgivet. Dette skyldes blandt andet, at guitarist John Frusciante har forladt bandet og er blevet afløst af Josh Klinghoffer, der sammen med bassist Flea har været i Afrika og hente inspiration til albummet. Desuden har Flea studeret musik, hvilket også har sat sit præg på pladen.

"I'm With You" udkommer i Europa den 29. august.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA