Nyhed

Hard-Fi har nyt album på vej

Efter tre års pause er Hard-Fi tilbage med helt ny single og et nyt album på vej

Efter tre års hvile, rejser og reflekteren over tidligere værker er den britiske gruppe Hard-Fi nu klar til at træde tilbage i rampelyset. Det sker i første omgang med singlen "Good For Nothing", der udsendes senere på måneden.

Bandet som består af Richard Archer (vokal, guitar), Ross Phillips (kor, guitar), Kai Stephens (kor, bas) og Steve Kemp (trommer) debuterede i 2005 med albummet "Stars Of CCTV", som GAFFA gav to ud af seks stjerner. Et album fulgte to år senere, og nu er der igen nyt album på vej. Første single hedder som albummet "Good For Nothing" og er P3s uundgåelige i denne uge.

Frontmand Richard Archer, der også har produceret singlen, udtaler i en pressemeddelelse:


"De sidste år er fløjet forbi og jeg kan ikke give en forklaring på, hvorfor det lader til at vi har været væk så længe. Men jeg ved, at vi er rigtig glade for at være tilbage, frigive vores nye single og gøre os klar til at optræde live igen - noget vi har savnet og været rigtig, rigtig glade for. "Good for Nothing" føles som en minirejseskildring, som ikke tager sig selv for seriøs og føles som en perfekt første plade i anledningen af, at vi er vendt tilbage. Vi elsker den og håber, at I også vil gøre det".

I løbet af de seneste 18 måneder har bandet arbejdet på det længe ventede album, som udkommer i slutningen af august. Albummet er optaget i LA, og i bandets eget studie Cherry Lips i Staines. Den samlede produktion står Richard Archer for i samarbejde med Stuart Price, der har arbejdet med The Killers og Madonna samt Greg Kurstin, som er producer for blandt andre Lilly Allen, og Allan Moulder, der blandt andet har samarbejdet med Yeah Yeah Yeahs, Nine Inch Nails og Depeche Mode.

Singlen "Good for Nothing" kan købes fra d. 19. juni.


ANNONCE