x

Juryen til Rap It Up er fundet

Juryen til Rap It Up er fundet

Til september afholdes den nordiske rapkonkurrence Rap It Up i Stockholm. Juryen er nu fundet, og den er spækket med navne fra den nordiske hiphopscene.

Fra Danmark er juryen repræsenteret ved rapperen Per Vers (billedet), der blandt andet har en baggrund i gruppen Sund Fornuft og lige nu er pladeaktuel med soloalbummet "Ego", og musikproducent Amir Ghomi, som også er initiativtager til ungdomsprojektet BazarMusicShop.

Fra Sverige vil musikjournalist Ametist Azordegan (GAFFA Sverige med mere) og rapperen Johan "Organismen" Hellqvist, der både har en fortid som solorapper og i gruppen Mobbade Barn Med Automatvapen, komme og bedømme.

Norge er repræsenteret ved Joddski, som er tidligere kendt som Jorg-1 og den ene halvdel af hiphop-duoen Tungtvann og Mathias Rodahl, der er tidligere redaktør for den norske udgave af hiphopmagasinet Kingsize og nu ansvarlig for Kingsize.no.

Fra Finland kommer den finlandssvenske producent og rapper Redrama, og det Islandske bidrag består af Blaz Roca og Stinnson, som tilsammen udgør af hiphopduoen XXX Rotweiler.

Det er nu også officielt at vinderen i konkurrencen foruden en pengesum på 1000 euro også får æren af at indspille vindersangen i Redline-studiet med producerteamet The Salazar Brothers, som består af Salla og Masse, som har produceret sange til mange populære svenske artister. Salla er desuden medlem af The Latin Kings, og han vil også sidde i juryen.

Konkurrencen er for alle unge mellem 14 og 22 år, der rapper på et af de nordiske sprog. For at deltage, skal man uploade en video på konkurrencens hjemmeside, hvorefter juryen vil udvælge de bedste bidrag, der går videre til den store finale i Stockholm den 30. september.

Læs mere om konkurrencen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA