x

Anna Calvi til Vega

Anna Calvi til Vega

Der er mulighed for at opleve den roste engelske sangerinde og sangskriver Anna Calvi på dette års Roskilde Festival. Men vil man hellere se hende i mere intime omgivelser, så får man muligheden til oktober, hvor hun dukker op i København for at give koncert i Lille Vega.

Efter at have varmet op for Interpol, Arctic Monkeys og Grinderman kunne Anna Calvi i januar 2011 udsende sit debutalbum, og resultatet var et væld af roser fra anmeldere i ind- og udland, der alle var meget imponerede over englænderens evner. Blandt andet kvitterede GAFFAs Ole Rosenstand Svidt med fem stjerner og skrev blandt andet:

"Anna Calvi leverer 10 velskabte sange, der emmer af drama og begær i tekst og musik. Hendes intense, vidtrækkende stemme spænder fra det næsten hviskende over det sensuelle til stormfulde højder med følelserne helt uden på tøjet, og hendes meget nuancerede, bluesede og ørkenrockede guitarspil går ligeledes fra det antydningsvise til det støjende og gnistrende elektriske".

Der blev afsluttende spået, at hun ville blive stor i 2011, og nu har hun altså hele to muligheder for at få den spådom til at gå i opfyldelse.

Anna Calvi kan opleves i Lille Vega 8. oktober, og forsalget er netop startet via billetlugen.dk samt Fona landet over.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA