x

Aske Jacoby forlader Afenginn

Aske Jacoby forlader Afenginn

For omkring et år siden besluttede Afenginn sig for at holde en lille tænkepause i starten af 2011. Nu er gruppen tilbage igen, men denne gang er det uden Aske Jacoby på bas. 

Ifølge Afenginn selv er det "med fornyet energi, knaldhøje ambitioner og ny musik at tage fat på, men desværre uden Aske...", at bandet vender tilbage til den danske musikscene.

De sidste fem år har Jacoby spillet bas i orkestret og har i mellemtiden udgivet en plade med sing egen trio, Aske Jacoby 3, hvilket han vil koncentrere sig om fremover. Gruppen forsikrer om, at alle stadig er meget gode venner og glade og stolte over samarbejdet hidtil. 

Det bliver Andrzej Krejniuk, der spillede med bandet de første fire år, der træder til som bassist sommeren over. Herefter vil Erik Olevik tage over.

Afenginn tog sin begyndelse for godt ni år siden, og har i den tid bandet har eksisteret blandt andet udgivet fire albums, hvoraf tre af dem har bragt priser med sig. Desuden har gruppen spillet en del koncerter så forskellige steder som i Malaysia, på Færøerne og på branchefestivalen SXSW i Austin, Texas samt på festivaler og klubturnéer i Europa. 

Man kan opleve Afenginn følgende datoer:

Den 3. juli - Nemoland, København

Den 8. juli - Karens Minde Kulturhus, København

Læs mere på Facebook


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA