x

P7 Mix holder Duran Duran-maraton

P7 Mix holder Duran Duran-maraton

Når Duran Duran går på scenen på Plænen i Tivoli 14. juni, er der tre dage inden blevet varmet godt og grundigt op på DR-kanalen P7 Mix af Henrik Milling i programmet P7 Mix Maraton, hvor han sammen med sine gæster i syv timer vil sætte fokus på den engelske popgruppe.

Bandet er lige nu aktuelle med albummet "All You Need Is Now", hvor de sammen md produceren Mark Ronson er vendt tilbage til nogle af de dyder, der gjorde dem til et af verdens største navne i begyndelsen af 80erne. Bandet udsendte deres debutsingle "Planet Earth" i 1981, og selvom Milling vil følge bandet frem til i dag, så vil der dog være særligt fokus på årene 1981 til 1985. Portrættet kommer også omkring bandmedlemmerne Simon Le Bon, Nick Rhodes og Roger Taylors sideprojekt Arcadia samt bandet Power Station, der blev dannet i samme periode af John Taylor og Andy Taylor sammen med sangeren Robert Palmer og Chic-trommeslageren Tony Thompson.

I løbet af dagen får Henrik Milling gæster i studiet. Blandt andre musik- og P7 Mix-kollegaen Nicolai Molbech som medbringer sine bedste 80'er-maxisingler, samt Mads Christensen som vil tale om 80'ernes tøj og makeup.

P7 Mix Maraton vil være en tilbagevendende event på P7 Mix, hvor kanalen i syv timer vil beskæftige sig med artister, genrer eller tendenser, som har, eller har haft, en stor betydning for popmusikken eller som har en vis aktualitet. Udover premieren om Duran Duran vil lytterne blive mindet om Michael Jacksons storhed på toårsdagen for hans død 25. juni og få hele historien om Take That i forbindelse med koncerten i Parken den 16. juli.

Koncertoptakten kan høres på P7 Mix 11. juni fra 10.00 til 17.00, og 14. juni kan Duran Duran opleves live på Plænen i Tivoli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA