x

Evan Seinfeld forlader Biohazard

Evan Seinfeld forlader Biohazard

Biohazard som blev dannet i 1988 har meddelt, at bassist og medsanger Evan Seinfeld har forladt bandet.

Metalbandet har i stedet midlertidigt adopteret Scott Roberts som en del af familien, efter han spillede med på bandets album "Means To An End" fra 2005. Han vil overtage pladsen for Seinfeld, når bandet skal optræde til dette års Download Festival i England den 12. juni og igen til Golden Gods Awards den 13. juni. Men når resterende medlemmer Bobby Hambel, Billy Graziadel og Danny Schuler vender tilbage til USA, vil de søge efter en permanent afløser.

Bobby Hambel (guitarist og medstifter) sender i en pressemeddelelse Seinfeld afsted med sætningen: "Vi har en lang historie sammen, men det er tid til en forandring. Vi ønsker Evan godt".

Til det kommende efterår udgiver bandet et nyt album som er udarbejdet i samarbejde med producer Toby Wright. Med albummet følger en omfattende verdensturné, med koncerter planlagt i Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien og Australien.

Forsanger og guitarist Billy Graziadel siger i en pressemeddelelse i denne anledning: "Vi havde en fantastisk tid med at indspille dette album, og vi er ellevilde over det".

Evan Seinfeld var i 1988 med til at danne bandet og har desuden optrådt med grupperne Damnocracy, The Spyderz og Tattooed Millionaires. Bassisten har desuden gjort sig som skuespiller i tv-serien "Oz" samt i en række pornofilm.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA