x

Vinnie Who åbner Ofelias Fredag

Vinnie Who åbner Ofelias Fredag

Der har været knald på for Vinnie Who, der efter udgivelsen af debutalbummet "Then I Met You" fra 2010 har leveret omkring 100 livekoncerter.

I dag den 10. juni klokken 17.00 disker bandet op med endnu en koncert, som kan opleves kvit og frit. Det sker i anledningen af åbningen af Det Kongelige Teaters nye ovale scene på strandområdet "Ofelia Beach" bag Skuespilhuset i København.

Arrangementet hedder Ofelias Fredag og er et samarbejde mellem Det Kongelige Teater og BandBase. For tredje år i træk præsenteres der hver fredag hele sommeren klokken 17.00 gratis koncerter på Kvæsthusholmen ved Skuespilhuset. 

Koncertrækken vil byde på en blanding af nye såvel som erfarne artister. Blandt andre vil The Blue Van spille en akustisk koncert, og bandet Murder vil spille som duo. Af andre navne, der trækkes op af hatten, kan der blandt andet nævnes Fiugurines, Thulebasen, Marie Key, Nikolai Nørlund og Sinusstøv.

Til den officielle åbning klokken 16.00 inviterer Det Kongelige Teater på gratis drinks til de første 500 besøgende. Herefter åbnes Ofelias Fredag af Vinnie Who klokken 17.00.

Programmet for Ofelia Beach kan ses her.


 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA