x

U2 udsætter udgivelsen af nyt album

U2 udsætter udgivelsen af nyt album

U2 har i den seneste tid arbejdet på deres nye album i samarbejde med Danger Mouse og producer RedOne. Det kommende album er efterfølgeren til "No Line On The Horizon" fra 2009, der blev belønnet med fem stjerner af GAFFAs Lars Löbner Jeppesen, der roste albummet for dets "sejrrige samling ambiente, atmosfæriske og voksende sange med en ulmende underverden af organiske samples og sonisk konfekture." Löbner skrev endvidere: "Det er noget af en triumf, at U2 denne gang ikke lyder kalkulerende mod stadions, men derimod sigter efter noget så intimt som høretelefoner." 

Ifølge NME synes bassisten Adam Clayton ikke, at det nye materiale er helt så vellykket, og det er især samarbejdet med RedOne, der ikke har forløbet helt som forventet. Resultatet heraf er en udsættelse af U2s kommende album, der nu er rykket til udgangen af 2012.

Bassist Adam Clayton fortæller:

"Vi var nødt til at have et møde omkring vores tidsplan for at se, om vi kunne indhente noget ekstra tid, men vi har netop indset, at det ikke er muligt. Ærlig talt var vi allesammen en smule nedslåede, men det var den eneste fornuftige beslutning. Vi er nødt til at fokusere på det vi er bedst til, og det arbejde vi udførte med Danger Mouse kom tættest på. Vi vil gerne spilles på klubber og lave popmusik, som U2 gør det bedst. Og i bund og grund synes det arbejde, vi udførte med RedOne, ikke at have den rigtige pasform".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA