x

Nyt Florence And The Machine-album næsten færdigt

Nyt Florence And The Machine-album næsten færdigt

Så er der godt nyt til dem, der har gået og ventet på at Florence Welch udsender opfølgeren til det både anmelderroste og ganske succesfulde debutalbum "Lungs" fra 2009. Det forlyder nemlig fra producer Paul Epworth, at det nye album sandsynligvis er færdigindspillet i slutingen af næste måned:

"Hun (Florence, red.) er fantastisk. Hun har arbejdet virkelig hårdt på at lave en virkelig massiv samling sange, hvoraf vi har valgt omkring 16 styk. Jeg kan simpelthen ikke vente på at få den færdig. Pladen er sikkert klar i slutningen af juli."

Om hvad vi kan forvente os af det kommende album, fortæller Epworth: 

"Det er som om, pladen er noget mere nedbarberet end den sidste, men den har en ret tung rytmisk side. Den er nok lidt mindre inde-agtig og lidt mere soulet i det." 

Det bliver spændende at se om den kommende plade kan leve op til succesen fra "Lungs", der fik fire stjerner og følgende ord med på vejen af GAFFAs Erik Barkman:

"Lungs kommer vidt omkring – fra symfoniske pophymner over swingende garage-pop til rustikke murder ballads – og undervejs får Welch vist en forbløffende alsidighed som sanger. Der er meget at glædes over på Florence And The Machines debutalbum, der udstråler et sjældent musikalsk overskud."

Der er endnu ikke hverken titel eller udgivelsesdato på det kommende album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA